Kétes ajánlat jelentése
Rövid URL az ajánlathoz

Albertirsa határában takaros kis tanya eladó

Albertirsa
17 900 000 Ft

Adatok

Ajánlat száma 97573207
Feladás dátuma 2021.02.02
Ár 17 900 000 Ft
Hirdető neve Teleki és Fia Ingatlan

Leírás

Albertirsa határában eladásra kínálom ezt a tanya épületet 1931 m2-es földterülettel együtt, amiből 500 m2-es az udvar területe. Itt szőlő és gyümölcsfák találhatók, az udvaron ólak, gk.beálló és gazdasági épületek, valamint kamra és alatta pince állnak.

A lakóépület 100 m2-es, a szobák pvc-vel burkoltak, tágas konyha és étkező, fürdőszoba, éléskamra és beépített előszobából áll. A fűtés vegyes kazánnal, központi fűtéssel történik. A melegvizet villanybojler szolgáltatja. A nyílászárók fából készültek, műanyag redőnyök védik az ablakokat.

Az épület alapja beton, falazata vert sárfal és tégla vegyesen, fafödémes, kapcsos cserép fedi a tetőt, körben ereszcsatorna húzódik.

Kérem jöjjön el, tekintse meg az ingatlant. Amennyiben csendes vidéki életre vágyik, itt megtalálja. A tanya bejárata főúton helyezkedik el, a buszmegálló szó szerint a kapu előtt áll. Gyerekeknek iskola busz az iskola időszakban biztosított.

Irodánk szolgáltatásai nem csak a nálunk vásárolt ingatlanokra: teljes körű jogi és földhivatali ügyintézés, ügyvédi adás-vételi szerződés elkészítése kedvezményes áron, energetika tanúsítvány elkészítése, ingyenes hitelügyintézés, CSOK, lakástakarék.
Amennyiben az ingatlan megvásárlásához el szeretné adni a jelenleg meglévő ingatlanát, ennek lebonyolításában is állunk rendelkezésére.

Hirdető

  • Teleki és Fia Ingatlan
94 listázott hirdetés
Üzlet
Az oldal tagja 2021.02.03 óta

5 csillagból átlagosan 0 csillag  |  Értékelések száma: 0

Az értékelések magyarázata 

Elküldés 0
Árucikk leírása 0
Kommunikáció 0