Bio méhviasz gyertya

Azonosító: 48835Frissítve: január 13. Budapest (Pest megye)
Bio méhviasz gyertya
Leírás:

Magassága: 8 cm, átmérője: 3 cm.

Isteni illata van,amikor ég!
Nem csepeg!
Nyugtató hatású!

Kb. 28 grammosak, 380,-Ft / db

A méhviaszról:

A Méhviasz az évszázados tapasztalatok alapján a legismertebb és legnemesebb állati eredetű viasz, melyből a legkiválóbb természetes kozmetikumok és környezetbarát felületkezelő anyagok készíthetők házilagos körülmények között.

A méhviasz gyertyák varázslatos fénye, kellemes méz illata melegséget és bensőséges hangulatot visz otthonunkba.

A negyedik és legritkább gyertya alapanyag a méhek által készített viasz. Ötvenszer drágább a paraffinnál és hússzor drágább a hidrogénezett növényi zsíroknál. A tiszta méhviasz tényleg "természetes". A méhek ebben tárolják a mézet. Ezt nem szükséges kémiailag módosítani, hogy gyertyakészítésre alkalmas legyen.

Van egy csomó előnyös tulajdonsága az összes mesterséges gyertya alapanyaghoz képest. A legmagasabb az olvadáspontja. Nem csöpög, mint a paraffin gyertya, nem kell fémedényekben szállítani és használni, mint a növényi olaj gyertyákat. A belekeveredett méz és virágpor miatt természetes aromája van anélkül, hogy illatosítani kellene.

A méhviaszoknak van egy kevésbé ismert és egyedülálló tulajdonsága. Égésekor negatív ionokat bocsát a levegőbe. Hatása azonos a kereskedelemben kapható elektromos ionizátorokéval. Elegendő egy méhviaszgyertyát elégetni a helységben és nyugtató hatású elektromos részecskékkel szórja teli a levegőt.

Romantikus érzésekkel tölt el bennünket, bársonyos fényük semmivel sem utánozható, pótolható. A méhviasz gyertya lángjának melege nyugalommal, örömmel tölt el, így hozzájárul lelki felfrissülésünkhöz.

Bármilyen eseményt még különlegesebbé, ünnepélyesebbé tesz. pl.: Kellemes hangulatot teremt egy égő méhviasz gyertya az étkezőasztalon, akár családi vacsoráról, akár egy kettesben eltöltött estéről van szó.

A méhviasz gyertyával telerakott fürdőszobának hihetetlen varázsa van. Piriszkáló fénye, finom illata megnyugvást hoz egy feszített tempójú nap után. Hálószobánkba is könnyen varázsolhatunk meghitt hangulatot a méhviasz gyertyák segítségével, egy, a párunkkal eltöltött romantikus estéhez

A legrégibb és legnagyobb hagyománya a karácsonyi gyertyagyújtásnak van. Olyan pillanatok ezek, amit semmivel sem tudunk pótolni. A gyertyák varázslatos fényei a méhviasz jellegzetes méz illata az ünnep meghittségét, szépségét hangsúlyozzák, feltöltik lelkünket, különleges hangulatot kölcsönöznek otthonunknak, és szeretetet sugároznak. A méhviasz gyertyát nemcsak pozitív hatású ünnepek és alkalmak során használjuk. Sok esetben éppen akkor vesszük elő, amikor valamilyen bánat ér bennünket, hiszen a gyertya vigasztalást, reményt is jelent lelkünknek.

Átvétel:
Veresegyházon, vagy hétfőnként Budapesten.
Előre fizetés után postai úton is, ajánlott levélként a legolcsóbb.

Üzenet küldése a hirdetőnek