Online és Offline munkalehetőség

Azonosító: 1899818Frissítve: november 03. Budapest (Pest megye)
Online és Offline munkalehetőség
Leírás:

Van, aki önműködő rendszert hirdet, dolgozni sem kell, dől a pénz! Egyik kecsegtetőbb, mint, a másik. Aztán, mikor jobban megismered, rájössz, átverés az egész. Ebbe én is belefutottam, mint gondolom sokan közülünk. Önműködő rendszer nincs! Hisz akkor mindenki ott lenne, és senki nem dolgozna.
Ezért én azt választottam, ahol munkát hirdettek, de nem kellett semmit fizetni, sem kezdetben, sem később! És bejött! Ha otthoni munkát keresel, vagy van napi pár óra szabadidőd és szívesen kiegészítenéd, a jövedelmed dolgozz velünk! Egy kitaposott úton, csak követned kell!
Kitartó, munkatársak jelentkezését várom, akik hajlandóak dolgozni is!!!!
Befektetés nélküli lehetőség, nincs kezdő csomag, nincs belépési díj, nincs éves díj, csak a határozott , kitartó munkádra van szükség. Garantált 23 % azonnali kedvezmény a katalógusárból!
A feltétel pedig csak annyi, hogy betöltött 18. életév.

Feladat: mindenki számára megfizethető, széles körű termék kínálat, minőségi termékek szépségápolási, háztartási, táplálék kiegészítők stb.. reklámozása online vagy papír katalógusból. Te döntöd el neked melyik a szimpatikusabb, én mind a kettőt használom.
Ez a cég a BETTERWARE, ami egy tőkeerős cég.
A jövedelem csak TŐLED függ irhatok én ide bármit is, ha kitartó vagy hidd, el beérik a munkád gyümölcse.
Ha alkalmasnak érzed magad a feladatra, jelentkezz az oldalamon és küldöm a további részleteket!

https://www.facebook.com/betterwaretermekekaniko/

Üzenet küldése a hirdetőnek