Új CK lapok olcsón eladók

Azonosító: 58010Frissítve: december 10. Nagyatád (Somogy megye)
Új CK lapok olcsón eladók
Leírás:

12 darab új 160 x 125 centis CK lap olcsón eladó.
Az ár darabra értendő!

Fizetségül készpénzt, és Erzsébet-utalványt is elfogadok!

A CK lap egy lap formátumú termék, melyet portland cement és más lehetséges adalék hozzáadásával készítenek, kizárólag 100% kérgezett erdei fenyőből. A CK lap ma már a könnyűszerkezetes építészet egyik alapanyaga lett. A többféle méretben és vastagságban kapható lapok nem tartalmaznak formaldehidet és azbesztet, környezetbarát termék.
A cementkötésű forgácslapok rögzíthetők pneumatikus és kézi szegecseléssel, csavart szegezéssel, csavarozással és pneumatikus kapcsolással. A sarkoknál a rögzítési távolságokat úgy kell kialakítani, hogy a keresztmetszet túlzott gyengítése ne forduljon elő. A 16 mm-nél vastagabb lemezeknél ajánlott a csavaros rögzítés. Szükséges felületkezelt (nem korrodáló) kötőelemek és szerelvények használata (pl. horganyzás, kadmiumozás). Mindegyik összeépítési módnál biztosítani kell a rögzítés idejére a lemezek megfelelő alátámasztását.
A CK lap nagy felületi keménységgel és ütésállósággal rendelkezik, időjárás-, fagy-, gomba- és rovarálló, festhető, darabolható, fúrható, nehezen éghető, magas tűzállóságú. Egyszerűen megmunkálható, könnyen felhasználható, hosszú élettartam jellemzi, igény esetén újrahasznosítható. Egyaránt alkalmas beltéri és kültéri használatra, garázsnak, nyaralónak, melléképületnek kiváló alapanyag.
A CK lapok gyártása faforgácsok, portlandcement és hidratációs adalékanyagok keverékéből, préseléssel történik. A lapok felülete sima, színük cementszürke.

Üzenet küldése a hirdetőnek