Kétes ajánlat jelentése
Rövid URL az ajánlathoz

Impozáns Kós Károly által tervezett társasházi lakás!

Budapest, XIII. kerület
95 800 000 Ft

Adatok

Ajánlat száma 97601671
Feladás dátuma 2022.05.21
Ár 95 800 000 Ft
Hirdető neve CITY CARTEL, I., XI., XII. KERÜLET, PEST, PESTI AGGLOMERÁCIÓ

Leírás

Eladó Budapesten a 13.kerületben a Westendel szemben a Váci úton egy felújított homlokzatú, liftes, Kós Károly tervei alapján épült impozáns, 5 szintes társasház 1.emeletén található klasszikus polgári téglalakás. A lakás átlagos állapotú, 117 nm-es, 3+1 szobás, utcai nézetű, K-i fekvésű, cirkófűtéses, légkondicionált, világos, élhető terekkel rendelkezik.

 

Erre a lakásra én elsősorban irodaként, vagy rendelőként gondolok, hiszen minden olyan tulajdonsággal rendelkezik, amely ehhez a felhasználáshoz elengedhetetlen - szobái külön bejáratúak, óriási előszobája tökéletes váró-recepció lehetne, van lift, kulturált a ház, lehet parkolni és a tömegközlekedéssel is jól elérhető - de természetesen lakásként is ugyanúgy alkalmas, hiszen idáig is így használták.

 A lakás előtti udvaron csendes, napfényes, virágos, nagy közös terasz található. 


Befektetőknek is érdekes lehet, hiszen a két bejárat magában hordozza a kettéosztás lehetőségét is, így például ha valaki bérbeadásban gondolkodik, erre a célra is tökéletesen megfelelhet.

 

A lokáció nagyon jó, hiszen a Westend közelsége kitűnő lehetőséget biztosít üzleti célokra - és az sem utolsó szempont, hogy a parkolás is megoldható itt - emellett a tömegközlekedés is csak pár lépésre található: a 76-os trolival a Jászai Mari térre, vagy a Keleti pályaudvarhoz (M2, M4) juthatunk el rövid idő alatt. Ha bevállalunk 10 perc sétát, akkor a Szent István körúton fel tudunk szállni a 4-6 villamosokra, vagy a Lehel téren az M3 metróra, vagy a 14-es villamosra Újpest felé.

 

Keressen bizalommal!

 

Honti Csaba

Hirdető

  • CITY CARTEL, I., XI., XII. KERÜLET, PEST, PESTI AGGLOMERÁCIÓ
439 listázott hirdetés
Üzlet
Az oldal tagja 2021.02.03 óta

5 csillagból átlagosan 0 csillag  |  Értékelések száma: 0

Az értékelések magyarázata 

Elküldés 0
Árucikk leírása 0
Kommunikáció 0