Kétes ajánlat jelentése
Rövid URL az ajánlathoz

Szákszenden 80 m-es, 1 szintes családi ház eladó

Szákszend
26 900 000 Ft

Adatok

Ajánlat száma 97667812
Feladás dátuma 2024.06.11
Ár 26 900 000 Ft
Hirdető neve Központi Ingatlanközvetítő Iroda Kft.

Leírás

Vásárolja meg akár falusi CSOK-kal!

A Központi Ingatlanközvetítő Iroda kínálja megvételre ezt a családi házat, fekvésénél fogva csendes, jó levegőjű településen Szákszenden.

A település területileg a Dunántúli-középhegység földrajzi nagytájhoz tartozik. Szákszend a Bársonyosi-dombság enyhén hullámos tájegységén található, amelyet az Által-ér választ el a Vértes-hegységtől.

Az 1079 m2-es telken, 80 m2-es tégla építésű, közepes állapotú családi ház és melléképületek helyezkednek el. A ház verandája beépítésre került, jelenleg itt található az előszoba és a konyha. A konyhából nyílik egy félszoba, és az étkező, melyből további 2 külön szoba és egy ablakos kamra nyílik. Fürdőszobája ablakos, melyből jelenleg egy műhelynek használt helyiségbe jutunk, ami szobává alakítható. Az ingatlanban az elmúlt 5 évben cserére kerültek a víz, szennyvíz és villanyvezetékek. Bevezetésre került a 3 fázis, ipari, éjszakai és nappali áram. A homlokzat új színt kapott. A háztartási melegvízről villanybojler gondoskodik, az otthon melege fatüzeléses kályhákkal biztosított. A gáz a telken belül található. A ház palatetős, egy része cseréppel fedett.

A melléképület, ami korábban nyári konyha volt jelenleg tároló, mérete 12 m2. Innen megközelíthető egy 4x4 m-es, beton alapú, téglával kirakott boltíves pince.

A kertben termő dió, szilva és meggyfát is gondoznak, de mivel itt találhatók Komárom-Esztergom Vármegye legjobb minőségű földjei, a terület kiváló választás szőlő és egyéb gyümölcsök termesztésére.

A községben működik ABC, élelmiszer és csemegebolt, virág és ajándékbolt, iskola, óvoda, polgármesteri hivatal, posta, faluház, orvosi rendelő, illetve több civil szervezet is (horgász és vadász egyesületek, foci klub, nyugdíjas klub). 500 méterre található a buszmegálló. Több nagyobb város is könnyen megközelíthető, köztük Kisbér, Oroszlány, Tatabánya.

 

Jöjjön el, nézze meg, és tegye meg ajánlatát!

Falusi CSOK igényelhető.

 

Amennyiben megtetszett a ház, de szeretné az ízlésére formálni jelezze!

Kisebb-nagyobb felújítási és átalakítási munkák, villanyszerelési munkák igényelhetők, így már csak a költözéssel kell foglalkozni. Korszerűsítés esetén, napelemrendszer kiépítésében is a segítségére lehetünk.

 

KÖZPONTI INGATLANKÖZVETÍTŐ IRODA
ügyvédi háttérrel, energetikai tanúsító,
független banki ügyintéző ajánlásával
SEGÍT, HOGY ELKELJEN RÉGI / MEGLEGYEN ÚJ OTTHON

Hirdető

  • Központi Ingatlanközvetítő Iroda Kft.
171 listázott hirdetés
Üzlet
Az oldal tagja 2021.02.03 óta

5 csillagból átlagosan 0 csillag  |  Értékelések száma: 0

Az értékelések magyarázata 

Elküldés 0
Árucikk leírása 0
Kommunikáció 0