Kétes ajánlat jelentése
Rövid URL az ajánlathoz

Eladó Ház, Törökbálint, Tükörhegy, 400nm

Törökbálint
299 000 000 Ft

Adatok

Ajánlat száma 97602481
Feladás dátuma 2022.06.09
Ár 299 000 000 Ft
Hirdető neve Törölt felhasználó
Új vagy használt Használt
Típus Családi ház
Irányítószám 2045
Település Törökbálint
Utca Tükörhegy
Alapterület 400 m2
Telekterület 2050 m2

Állapot Jó állapotú
Építés éve 1995
Komfort Összkomfortos

Leírás

Különleges atmoszférájú házat kínálunk eladásra Törökbálinton, Tükörhegyen.

Fenyők és vadregényes kert ölelésében, kíváncsi szemek elől eldugva fekszik a téglaberakásos, egyedi hangulatú, kúria szerű ingatlan, mintegy 2000 nm-en.

A három szinten elterülő házhoz egy saját kis úton érkezünk. A földszinten egy szélfogón és tágas előszobán keresztül jutunk be a hallba, melyből egyik irányba indulva egy hatalmas, hangulatos, fatüzelésű kemencével még meghittebbé varázsolt nappaliba, a másik irányban pedig egy tágas étkezőbe, valamint a konyhába érkezünk. A helyiségek körülölelik a részben fedett, hatalmas teraszt, ahonnan csodálatos panoráma tárul elénk.

Az emeleten jelenleg négy hálószoba, három fürdőszoba és több kiszolgáló helyiség és 3 kisebb terasz található, mindez úgy kialakítva, hogy egy külön kis apartman is rendelkezésre áll, így akár több generáció is szeparáltan tud egymás mellett élni.

Az alagsorban minden helyiség ablakkal ellátott. A kiszolgáló helyiségek mellett (kazánház, mosókonyha, raktár) leginkább szabadidő és hobbyszobák találhatók, illetve egy kifejezetten meghitt hangulatú borospince asztallal, székekkel.

A vadregényes, hatalmas fenyőfákkal tűzdelt kert csak tovább növeli a romantikus hangulatot: benne kemence, nyári konyha, grillező, kis borospince és játszótér, néhány szőlőtőke, málnabokor, alma-, szilva-, cseresznye- és kiwifák találhatók.

Az ingatlan műszakilag kifejezetten jó állapotú, 4 évvel ezelőtt 15 cm-es külső szigetelést kapott, egy festés után azonnal költözhető.
Ajánljuk mindenkinek, aki könnyen megközelíthető ám mégis a szeparáltság és az intimitás érzetét kínáló, egyedi, klasszikus és természetközeli hangulatú, tágas ingatlant keres.

--------------------------------------------------

We offer for sale a house with a special atmosphere in Törökbálint, Tükörhegy.
Surrounded by pine trees and a wild garden, hidden from prying eyes, lies this brick-built, unique, mansion-like property of about 2000 sqm.

The house, spread over three levels, is accessed by a private driveway. On the ground floor, you enter through a windbreak and a spacious entrance hall, from which you enter a large, cosy living room with a wood-burning stove, and a spacious dining room and kitchen. The rooms surround a large terrace, partly covered, from where you can enjoy a wonderful panoramic view.

Upstairs there are currently four bedrooms, three bathrooms and several service rooms and 3 smaller terraces, all designed to provide a separate small apartment, so that several generations can live side by side in a separated environment.

The basement has windows in all rooms. In addition to the utility rooms (boiler room, laundry room, storage room), there are mainly recreation and hobby rooms, and a wine cellar with table and chairs, which is very cosy.

The romantic atmosphere is further enhanced by a wild garden with huge pine trees, an oven, a summer kitchen, a barbecue, a small wine cellar and a playground, some vines, raspberry bushes, apple, plum, cherry and kiwi trees.

The property is in a very good technical condition, it was insulated 4 years ago with 15 cm of external insulation, it is ready to move in after a painting.
We recommend it to all those who are looking for a unique, classic and spacious property with a feeling of separation and intimacy, but still easily accessible and close to nature.

Hirdető

  • Törölt felhasználó
9 listázott hirdetés
Magáneladó
Az oldal tagja 2022.06.09 óta

5 csillagból átlagosan 0 csillag  |  Értékelések száma: 0

Az értékelések magyarázata 

Elküldés 0
Árucikk leírása 0
Kommunikáció 0