Kétes ajánlat jelentése
Rövid URL az ajánlathoz

Kettő és félszobás, jó elrendezésű erkélyes lakás!

Budapest, II. kerület
Az árucikk eltávolításra került!

Adatok

Ajánlat száma 97594830
Feladás dátuma 2021.11.26
Hirdető neve CITY CARTEL, I., XI., XII. KERÜLET, PEST, PESTI AGGLOMERÁCIÓ

Leírás

A Rózsakert Bevásárlóközponttól rövid sétára, tiszta és rendezett 12 lakásos társasházban, cirkófűtéses, világos, kettő és félszobás lakás eladó.

 

A Pusztaszeri útról nyíló rendezett utcában található a társasház. Az udvarban egy autó részére van beállási lehetőség, az utcai parkolás ingyenes. A lakás bár a földszinten található, de öt lépcsőn közelíthető meg, és az erkély alatt a ház garázsai lettek elhelyezve, így olyan minta az első emeleten lennénk. Belső elrendezése szerint az előszobából nyílik először a kádas fürdő, szemben a wc, és balra haladva az étkezőt találjuk. A három szoba és a konyha is innen nyílik, a nagy nappaliból pedig az erkélyre juthatunk. Kilátás a hátsó kert felé, az erkély így csendes, alkalmas a pihenésre is.

 

Műszakilag 2008-ban lett felújítva, a villanyvezetékek cseréje megtörtént, a kéményt pedig 2010-ben kibélelték. A cirkófűtés BOSCH kazánról történik. A közös költség 19300 Ft, ami a felújítási alapon és a közös díjakon kívül a víz és csatornadíjat is tartalmazza. A ház alatti pincében van egy nagyobb közös tároló, de egy 4 nm-es pince a lakáshoz is tartozik.

 

A szép, könnyen elérhető Szemlőhegy utcájából csodálatos a panoráma, a sík területen lévő társasház pedig időseknek vagy gyermekes családoknak is ideális. Közelben óvoda, iskola, közlekedés szempontjából a Pusztaszeri útról a Bécsi út vagy a Szilágyi Erzsébet fasor felé is közlekedhetünk.

 

Irányár: 69 900 000 Ft

 

Érd: Érmelléki Zsóka

Tel: 06 30 815 2508