Kétes ajánlat jelentése
Rövid URL az ajánlathoz

Több szintes családi ház a Balaton és a vasút között Zamárdiban eladó!

Zamárdi
Az árucikk eltávolításra került!

Adatok

Ajánlat száma 97595101
Feladás dátuma 2021.12.03
Hirdető neve City Cartel, Siófok

Leírás

A City Cartel Ingatlaniroda eladásra kínál Zamárdi központjában, a Balaton és a vasút közti részen egy többszintes, 190 m2 összterületű családi házat, mely többgenerációs összeköltözésre is remek lehetőséget nyújthat, de akár befektetésként is igen jól funkcionálhat, mivel a ház könnyedén 3 részes apartmanná osztható.

 

A korábbi években nyaraltatás céljára lett hasznosítva az ingatlan, a már említett módon elszeparálva. A Balaton közelsége miatt teljes szezonban könnyedén kiadható.

Jelenleg hosszú távú bérbeadással valósul meg az ingatlan bevételi forrásként történő hasznosítása. A vevővel a bérlők igény és elképzelés szerint akár albérleti szerződést hosszabbítanak, akár záros határidőn belül kiköltöznek. Minden az Ön elképzelései szerint történik az ingatlan sokrétű felhasználhatóságának köszönhetően. Nézze meg személyesen is, hogy elképzelései mielőbb megvalósulhassanak!
 

A ház hasznos összterülete 190 m2, mely egy 549 m2-es területű telken található kiváló kilátással a helyi sportpályára. A ház több szintjén összesen 3 nappali, 6 hálószoba, 3 fürdőszoba, 4 wc, melyből 2 különálló, 3 konyha, közlekedők, 1 nagy fedett terasz és 1 napozó terasz található. A kertben saját gépkocsibeálló és kerti kiülő található, mely remek lehetőséget biztosít baráti társaságok vagy éppen nyaraló vendégek számára.

 

Bármilyen kérdéssel keressen nyugodtan a hét bármely napján!

 

Irodáink: 
8600 Siófok, Fő tér 6. (Sió Pláza -1. szint)
8640 Fonyód, Ady Endre u. 5. (Balaton Áruház földszint)

8638 Balatonlelle, Rákóczi út 276. 

 

Kövess minket Facebook-on is: @citycartelbalaton!

 

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön, mint érdeklődő, a pénzmosás, és terrorizmus elleni adatvédelem (GDPR) értelmében a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó City Cartel Ingatlaniroda hálózat általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. 
Részletes adatkezelési tájékoztatónkat megtalálja honlapunkon.